Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Hierontapalvelut

Jännitystilat pois hieronnalla

Hieronta rentouttaa kehon ja mielen, palauttaa päivän kiireistä, lieventää lihaskipuja ja helpottaa stressiä. Syvähieronnassa edetään tunnustelen aina syvimpiin lihaskerroksiin asti. Voit valita myös rentouttavan hieronnan, jonka tarkoituksena on niin ikään poistaa jännitystä ja lihaskireyttä, mutta hierontaa ei välttämättä uloteta yhtä syvälle. Hieronta paitsi rentouttaa lihaksistoa, myös vilkastuttaa verenkiertoa, lisää kudosten elastisuutta ja hoitaa mieltä. 

Syvähieronnat

Kesto

Hinta

Hieronta 2
Kesto 30 min
Hinta 40 €
Hieronta 3
Kesto 45 min
Hinta 50 €
Hieronta 4
Kesto 60 min
Hinta 65 €
Hieronta 5
Kesto 90 min
Hinta 75 €
Urheiluhieronta 1
Kesto 60 min
Hinta 75 €
Urheiluhieronta 2
Kesto 120 min
Hinta 110 €
In body -mittaus
Kesto 15 min
Hinta 30 €
In body -mittaus hieronnan yhteydessä
Kesto
Hinta 15 €
Purentalihashieronta
Kesto 45 min
Hinta 60 €

InBody -mittaus kertoo enemmän kuin vaaka

InBody kehonkoostumus -mittauksella saat monipuolisen kuvan kehosi tilasta nopeasti. Jo yksi mittaus antaa käsityksen kehon hyvinvoinnista sekä mm. siitä, kuinka lihas ja rasva ovat jakautuneet kehossasi. Näin sinun on helpompi tehdä halutessasi muutoksia taustalla vaikuttaviin elintapoihin. 

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronnalla helpotetaan pään, niska- ja hartia-alueen jännitys- ja kiputiloja.

Purentalihakset käsitellään poskien sisäpuolelta. Lisäksi käsitellään purentaan läheisesti liittyvät pehmytkudokset faskia- ja syvähierontatekniikoilla.

Suolan hoitava vaikutus vahvistaa immuunijärjestelmää ja lisää kehon vastustuskykyä!  

Hoitomuoto sai alkunsa vuonna 1843 Puolassa, jossa tutkittiin paikallisten suolakaivosmiesten terveydentilaa. Ilmeni, että kaivosmiehillä ei esiintynyt milloinkaan hengitysteiden sairauksia. Nykyinen tiede vahvistaa, että suolahoito on tehokas hoitokeino keuhkojen ja hengitysteiden vahvistamiseen. Suolan hoitava vaikutus tunkeutuu hengitettävän ilman kautta syvälle keuhkoihin, vahvistaen siten immuunijärjestelmää ja lisäten vastustuskykyä vilustumissairauksia ja flunssaa vastaan. 

Suolahuoneesta on apua myös iho-ongelmiin, sillä suolalla on puhdistava ja kosteuttava vaikutus. Suolan antiseptinen vaikutus tuhoaa iholla sairauksia aiheuttavia bakteereja. Suola myös kosteuttaa ihoa ja silottaa ryppyjä. Suolapöly sitoo ihohuokosiin ympäröivässä ilmassa olevan kosteuden, minkä ansiosta iho kosteutuu ja tulee joustavaksi.

Suolahuone

Kesto

Hinta

1 henkilö
Kesto 30 min
Hinta 15 € / hlö
2 henkilöä
Kesto 30 min
Hinta 12,50 € / hlö
3 henkilöä
Kesto 30 min
Hinta 10 € / hlö

Ajanvaraus

Mikäli majoitut Anttolanhovissa, teethän hoitovarauksen ennakkoon huonevarauksen yhteydessä. Näin varmistat hoidon saatavuuden.
Hoitoaikojen peruutus edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä vain puhelimitse.  
Tämän jälkeen perutuista tai peruuttamatta jätetyistä hoidoista veloitamme koko hinnan.

044 430 1100

sales@anttolanhovi.fi