Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Avoimet työpaikat

Lähetä avoin hakemus

Tule osaksi loistavaa tiimiämme ja täydennä kokonaisuuttamme vieläkin paremmaksi!

Etsimme hotelli Anttolanhoviin kiireapulaisia siivoukseen ja ravintolaan. Tarjoamme työntekijöille asunnon tarvittaessa!

Rantaravintolamme sijaitsee järviluonnon ytimessä, aivan Saimaan rannalla. Ravintola tarjoilee koko henkilökunnan sydämellä valmistetut, maistuvat lähiruokaherkut joka päivä - ympäri vuorokauden, aamiaisesta illalliseen.
 

TARJOILIJA

Hyppää mukaan kelkkaamme ja kohtaa asiakkaamme aidolla ilolla ja ammattitaidolla.

Tarjoilijamme ovat tärkeässä roolissa tehdessään jokaisen hotelliasiakkaan lomasta upean kokemuksen.

Asiakaskuntamme on kansainvälistä, jonka vuoksi etenkin hyvä englannin kielen taito on edellytyksenä tarjoilijan työtehtävissä. Muut kielet katsomme loistavaksi lisäeduksi.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, alkoholijuomien anniskelu, Á la Carte - tarjoilu, buffet-pöytien hoito ja muut tarjoilijan tehtävät. Anttolanhovin henkilökunta on tiiviissä yhteistyössä keskenään, joten sinulta edellytetään sujuvaa yhteispeliä ja tiimityöskentelytaitoja. Anniskelupassi ja hygieniapassi vaaditaan.
 

KOKKI

Etsimme kokkia, joka arvostaa puhtaita raaka-aineita ja lähiruoan ekologisuutta. Teemme yhteistyötä monien alueen pientuottajien kanssa, jotka tarjoavat ensiluokkaiset raaka-aineet suussasulaviin ruokalajeihin. Kokilta odotamme vahvaa ammattitaitoa, itsenäistä työvaistoa, tiimitaitoja ja joustavuutta. Kokkina Anttolanhovissa pääset osallistumaan niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin upeissa puitteissa. Tarjoamme Anttolanhovissa vaihtuvia Á la Carte -annoksia, buffetruokailuja isommille ryhmille, pizzoja sekä oman leipurimme tuotteita. Edellytämme kokilta aiempaa työkokemusta, kykyä tarjota upeita makuelämyksiä ja intohimoa työhönsä.
 

Puhtaita, aitoja makuja yli 30 lähituottajalta

Meille ruoka on tärkeää ja teemme sitä suurella sydämellä lähiseutumme parhaista, puhtaista raaka-aineista.

Käytämme yksityisen pientuottajan lihaa, kalat hankimme paikallisilta kalastajilta ja sesongin tuoreimmat vihannekset sekä juurekset hankimme läheisiltä maatiloilta - aina saatavuuden mukaan. Käyttämämme marjat ja sienet poimitaan nekin puhtaasta Saimaan alueen luonnosta. Viinilistalle on olemme valinneet tutumpien makujen rinnalle myös pienten tuottajien laadukkaita viinejä. Oman paikkakunnan tuotteita ovat Ollimäen Viinitilan liköörit, siideri ja pontikka.
 

Rantaravintolan tilavat puitteet sekä sijainti ikkunoista avautuvaan järviluontoon soveltuu erinomaisesti myös erilaisten perhejuhlien ja yritystilaisuuksien pitopaikaksi. Kaikki ravintolatilamme ovat savuttomia ja niissä on A-oikeudet.

Kysy lisää työpaikoista hotellimme johtajalta Juha Kaitaiselta. 


Avoimet työhakemukset sähköpostitse hotellimme johtajalle osoitteeseen juha.kaitainen@anttolanhovi.fi. tai allaolevalla yhteydenottolomakkeella.
Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Tartu tuumasta toimeen ja kysy lisää!

Juha Kaitainen / Hotellin johtaja
044 430 1102

Yhteydenottolomake

Näin saavut

Hotelli Anttolanhovi sijaitsee 25 km Mikkelin keskustasta kantatien 62 varrella. Osoitteemme on Hovintie 224, 52100 Anttola. Mikkeli sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja esimerkiksi Helsingistä Mikkeliin tulee päivittäin useita junia ja eri liikenneyhtöiden linja-autoja. Myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääset juna-yhteydellä tai linja-autolla kätevästi Mikkeliin.