Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Tentsile-puumajoitus

Miltä kuulostaisi yö veden äärellä, männikössä, puuhun kiinnitetyssä teltassa ilman huolta siitä, että juuristot painaisi peffan alla tai kova maa saisi "selän soimaan"? No sitähän mekin – tule kokemaan!

Elämysmajoitus leijuvassa teltassa

Tentsile-puumajoite on retkeilyn ja ulkoilusta nauttimisen uusimpia ja hauskimpia innovaatioita. Tentsileä voi syystä sanoa "riippumatoksi, joka halusi olla teltta", sillä se on tilava ja katettu, ilmassa leijuva tukikohta mille tahansa retkelle tai vaellukselle. Tentsile on puumajoite, jonka kanssa sinun ei tarvitse miettiä leiritymispaikan maan epätasaisuutta tai kosteutta, sillä teltta kiinnitetään puuhun tai muuhun ankkuripisteeseen. Itse teltta on ilmassa, joten maassa olevista eläimistä tai ötököistä ei tarvitse välittää.


Majoituspaketit ja muut palvelut

Kaikki majoituspakettimme sisältävät maksuttoman internet-yhteyden, aamiaisen, kuntosalin, sekä sauna- ja allasosastojen käytön niiden aukioloaikoina. Saatavilla on myös erilaisia harrastevälineitä vuodenaikojen mukaan, kuten kävelysauvoja, lumikenkiä, pulkkia, potkukelkkoja, polkupyöriä sekä erilaisia pihapelejä.  

1-3 henkilölle

Tilava

Ei ötököitä

Kiinnitetään puuhun

Vuokrattavissa on kahden sekä kolmen hengen Tentsilet.

Tämä majoitusvaihtoehto on varattavissa ainoastaan suoraan hotellista

Puh. 044 430 1100

sales@anttolanhovi.fi