Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Retkivinkkejä omatoimisille

Retkivinkkejä omatoimisille

Anttolan ympäristössä on useita hienoja käyntikohteita ja luontoreittejä, joista alla muutamia meillä majoittuneiden suosikkikohteita. Lisää vinkkejä saat esimerkiksi visitmikkeli.fi -sivustolta, jossa on esitelty tarkemmin Mikkelin seudulla sijaitsevia museoita ja muita päiväretkikohteiksi soveltuvia matkailukohteita. 

Nappaa retkieväät vastaanotosta

Varaa mukaasi Anttolanhovin maukkaat retkieväät valmiiksi pakattuina.
Tilaukset edellisenä iltana klo 18.00 mennessä. Retkieväät alk. 10 € / hlö.

Pyöräretki Ollinmäen viinitilalle

Lähde tutustumaan viinin salaisuuksiin läheiselle Ollinmäen viinitilalle! Viinitilalla voit tutustua viinin valmistukseen ja maistella palkittuja suomalaisia tilaviinejä. Tilalla on yhdistetty kotimaiset marjat, keskieurooppalainen viininvalmistustaito sekä aimo annos suomalaista pioneerihenkeä. Viinejä voi ostaa tuliaisiksi. Pyöräilymatkaa Anttolanhovista viinitilalle tulee noin 10 km.

Laavuretki Tuohilammelle

Aisti metsän tuoksut ja värit! Kävele luontopolkua pitkin läpi pitkospuiden ja Humalalaakson Tuohilammelle, perillä mahdollisuus tehdä nuotio ja keittää nokipannukahvit. Reitin pituus noin 5 km. Voit retkeillä talvella lumikengillä Tuohilammelle. Opastetut luontopolut lähtevät Anttolanhovin pihapiiristä. Reitin varrella on useita geokätköjä.

Neitvuoren jylhät maisemat ja muita retkeilyreittejä 

Suosittelemme retkeilemään esimerkiksi Neitvuoren jylhissä maastoissa. Neitvuorella on merkittyjä ja viitoitettuja retkeilyreittejä 5 km, jotka yhdistyvät Hiidenmaan retkeilyreitteihin tehden yhteensä 55 km:n pituisen polkuverkoston. Reitistöllä on useita eritasoisia ja pituisia reittivaihtoehtoja. Tutustu Neitvuoren alueeseen tästä. Opastus saatavilla tarvittaessa Anttolanhovin kautta lisämaksusta.

Vesi- ja melontareitit

Luonterin saaristossa Anttolassa sijaitsee melontakierros, noin 54 km, joka on Veskansan reitit -karttaan merkitty melontareitti. Melontareitti mutkittelee levollisessa saaristomaisemassa. Suosittelemme lähtöpaikaksi Anttolan satamaa. Autamme sinua kanootin vuokrauksessa. Lisäksi melontaretket ovat saatavilla myös täysin opastettuna. Kysy lisää!

Sieneen ja marjaan

Anttolanhovin ympäristö on mitä mainioin sienestys- ja marjastusalue.

Tervetuloa luontolomalle ja kokemaan uusia elämyksiä!

Toteutamme myös opastettuja retkiä. Kysy lisää vastaanotostamme!