Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Ikimuistoinen hääjuhla

Sano "tahdon" rantakoivujen katveessa

Onnistuneen hääjuhlan salaisuus on laadukas käsintehty lähiruoka, kauniit kattaukset, juuri teidän näköisiksenne räätälöidyt juhlapalvelumme. Häät ovat ainutkertainen tapahtuma, ja me autamme sinua kaikin tavoin tekemään päivästänne onnistunut. Jos tahdot, sinun tarvitsee huolehtia paikalle vain itsesi ja vieraasi!

Häähumua Rantaravintolassa 

Rantaravintola on erinomainen hääjuhlapaikka teille, kun toiveenanne on yhtenäinen ravintolasali, jossa kaikki häävieraat nauttivat hääparin läsnäolosta. Voitte koristella salia itse tai juhlatiimimme avustuksella. Rantaravintolaan mahtuu yhtäaikaisesti 160 henkilöä. Ravintolasalista Saimaalle avautuva 100-paikkainen kesäterassi on myös juhlavieraidenne käytettävissä.

Intiimissä Kotaravintolassa lähimpien kesken 

Kotaravintolassa juhlaa vietetään elävän tulen tai kynttilöiden ympäröimänä aivan Saimaan rantaviivan tuntumassa. Luonnonläheisyys, vuodenaikojen vaihtelut, elävä tuli ja uniikki tunnelma luovat ainutlaatuiset puitteet tärkeään päiväänne. Kesäaikaan lisätilaa tuovat Kotaravintolan edustalla olevat pöytäryhmät ja tarvittaessa järjestämme myös juhlateltan ravintolan yhteyteen. Kotaravintolaan mahtuu yhtäaikasesti 60 henkilöä.

Juhlan viettäminen on sujuvaa sillä häävieraat voivat majoittua juhlapaikan yhteydessä kodikkaasti Rantahotellissa tai laadukkaasti Halla Nature&Design -huviloissa.

Kysy lisää, niin suunnitellaan teille unohtumaton hääjuhla!