Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Anttolanhovi tarjoaa upeita elämyksiä ja makunautintoja ympäri vuoden

Luonnonkaunis ympäristö Saimaan rannalla, vain puolen tunnin matkan päässä Mikkelin keskustasta, tarjoaa upeat puitteet virkistäytymiseen ja hemmotteluun.  Keskelle Itä-Suomea on helppo saapua mistä suunnasta tahansa ja levänneenä on hyvä jatkaa matkaa suuntaan jos toiseenkin.

Saimaan rannalla sijaitseva Anttolanhovi tarjoaa maaseudun rauhaa, järviluonnon iloja - mutta myös laadukkaat ja modernit palvelut, joissa jokaista yksityiskohtaa myöten on kiinnitetty erityistä huomiota ekologisuuteen. Sauna- ja allasosasto, Wellness Centerin hemmotteluhoidot, liikuntasali, kuntosali, valaistut ulkoilureitit, frisbeegolfrata ja monipuoliset harrastusvälineet ovat käytettävissä aktiiviseen oleskeluun ympäri vuoden.

Meillä on tarjota mm. kaikki tämä: 

  • Rantaravintola
  • Kotaravintola
  • Sauna- ja allasosasto
  • Sisäliikuntatilat
  • Rantasauna
  • 14 nykyaikaista kokoushuonetta

Hotellihuoneen tunnelmaa.

Herää hyvin nukutun yön jälkeen Saimaan rannalla

Herää Saimaan rannalla ympärilläsi kaunis, voimia antava suomalainen luonto. Aamiaisella sinua odottaa lähiseudun parhaista raaka-aineista valmistettu lähiruoka-aamupala sekä oman leipurimme leipomaa tuoretta leipää. Aamu-uinti tai aamulenkki happirikkaassa mäntymetsässä antaa kunnon startin päivääsi.

Ulkoilua Anttolanhovin metsämaastossa.

Aktiiviseen menoon ja virkistäytymiseen 

Alkukeväästä syksyyn on mitä parhain aika myös melontaretkille, soutelemaan tai vaikkapa kokeilemaan kirkkovenettä. Maantie- tai maastopyöräilyn ystäville on tarjolla niin rauhoittavia maalaismaisemia kuin sykettä nostavia harjumaastojakin. Talviaikaan lumisesta luonnosta voi nauttia hiihtäen tai lumikenkäillen. Jos taas tykkäät touhuilla porukalla – niin olemme varanneet erilaisia pihapelejä käyttöönne – vuodenaikojen mukaan. 

Talviaikaan hotellin vierestä lähtevät 1,6 ja 5 km valaistut ladut tai mitäpä jos kokeilisit lumikenkäkävelyä? Kesäaikaan tarjoamme viikko-ohjelmassamme ohjattuja aktiviteetteja loman viettoon. Hotellivieraidemme käytössä ovat myös kuntosali, liikuntasali sekä sauna- ja allasosasto.

Wellness Centerin hierontapalvelu.

Hemmottelulomalle ja hoitoihin

Anttolanhovin Wellness Centerissä on erikoistuttu InBody-mittauksiin sekä perinteisiin hierontahoitoihin. Suolahuoneessamme vahvistat immuunijärjestelmääsi ja lisäät kehon vastustuskykyä. Lisäksi Halla Nature Spa tarjoaa elämyshoitoja sekä lukuisia kosmetologipalveluja. Ammattitaitoinen Wellness Center tiimimme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan hoidon.

Ruokailua Rantaravintolassa.

Laaturuokaa laatutiloilta 

Herkuttelu on tehty helpoksi, kun käytössä ovat paikallisten lihatilojen, kalastajien sekä lähitilojen tuoreet tuotteet. Käyttämämme marjat ja sienet poimitaan niin ikään puhtaasta Saimaan alueen luonnosta. Viinilistalle olemme valinneet perinteisten suosikkimakujen rinnalle myös alueemme pientuottajien laadukkaita viinejä. Oman paikkakunnan tuotteita ovat Ollimäen Viinitilan liköörit, siideri ja pontikka.

Rantaravintolamme palvelee päivittäin, aamiaisesta illalliseen. Kesäaikaan Rantaravintolan terassilla grillataan ja rannassa sijaitseva Kotaravintola on avoinna ympäri vuoden tilausravintolana. Kaikki ravintolatilamme ovat savuttomia ja niissä on A-oikeudet.

Kokoustilaa Rantahuvilassa.

Kokousmatkalle

Saimaan inspiroivissa rantamaisemissa onnistuu myös kokous isolla – tai pienellä – porukalla. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä laadukkaiden kokouspalveluiden tarjoamiseksi ja nyt myös Rantahotellin kaikki kokoustilat on hiottu kuntoon viimeistä yksityiskohtaa myöten. Pienet ryhmät (8 – 12 henkilöä) voivat kokoustaa myös Halla Nature&Design linnun laulun äärellä. Kokousten oheen tarjoamme mielellämme myös ravintolapalvelut ja toiveittenne mukaista oheisohjelmaa asiantuntijaluennoista ohjattuihin liikuntahetkiin. 

Tervetuloa viihtymään!

Anttolanhovin tulevat tapahtumat