Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Varaus –ja peruutusehdot ryhmävarauksille sekä tilauksille

Voidaksemme taata järjestelyidenne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu.

Ehdot varauksille, kun ryhmäkoko on 10-50 henkilöä:

  • Peruutus kuluitta 30 vrk ennen varauksen alkamispäivää
  • Peruutus 29-0 vrk ennen varauksen alkamispäivää, peruutuskulut ovat 100 % tilaisuuden arvosta
  • Yksittäisiä varausten muutoksia ryhmävarauksen sisällä on mahdollista tehdä vielä 14 vrk ennen tulopäivää
  • Ohjelmapalveluiden peruutukset (opastetut aktiviteetit sekä opastetut retket) - peruutus kuluitta 30 vrk ennen varauksen alkamispäivää

Ryhmät

Ryhmä minimi on 10 henkilöä

Nimilista
Pyydämme lähettämään nimilistan huonejakoineen viimeistään kaksi viikkoa ennen saapumispäivää seuraavin tiedoin: - ryhmän nimi sekä tulo- ja lähtöpäivä - ryhmänjohtaja - arvioitu saapumisaika hotelliin sekä lähtöaika hotellista - mahdolliset ruokailuajat ja erikoisruokavaliot.

Tilaisuuden tarkentaminen tilaisuuksiin joihin tilaaja on varannut majoituksen lisäksi kokouspalveluita, ravintola, - ohjelma –tai tilaussaunapalveluita
Pyydämme toimittamaan kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta yksityiskohtaisen ohjelman, josta selviää: osanottajamäärä aikataulu, ateria-ajat ja mahdolliset erikoisruokavaliot tarvittavat kokousvälineet tilaisuuden isäntien / emäntien nimet.

Tilauksen henkilömäärän muuttuessa pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.
Tilavaraus on voimassa tilaajan ilmoittamalle osallistujamäärälle. Jos osallistujamäärä muuttuu olennaisesti, Anttolanhovilla on oikeus osoittaa toinen tila varaajalle sekä neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista ja kustannuksista.

Peruutusehdot
Tilaajan tekemä tilaus on sitova. Tilaaja voi kuitenkin peruuttaa tilauksen, jolloin Anttolanhovi veloittaa peruutuksesta tilauksen koosta ja peruutusajankohdasta riippuen seuraavasti:

  • Yli 50 henkilön tilaisuus Veloitus peruutuksesta 60 vrk ennen tilaisuutta veloitamme tilavuokran hinnan. Veloitus peruutuksesta 30-0 vrk ennen tilaisuutta veloitamme tilavuokran, sekä tilatut palvelut ja ruoat.
  • 10-50 henkilön tilaisuus Veloitus peruutuksesta 30 vrk ennen tilaisuutta ei veloitusta .14-0 vrk ennen tilaisuutta 100% tilauksen arvosta.

Tilauksen henkilömäärän muuttuessa yli 10 % pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.

Ryhmän palvelujen maksutapa
Teemme majoituksesta yhteislaskun tilaajalle. Maksutapana ennakkolasku, käteinen, luottokortti tai sopimusasiakkailla jälkilaskutus. Jälkilaskutuksessa laskutuslisä 7 € / lasku. Varauksia ei voida siirtää kolmannen osapuolen nimiin ilman Anttolanhovin suostumusta. Mikäli varaus siirretään kolmannen osapuolen nimiin Anttolanhovin suostumuksesta, pidätämme oikeuden hinta - ja varausehtomuutoksiin. Peruutuksista, joita ei ole tehty ehtojen mukaisesti, Anttolanhovilla on oikeus saada korvauksena majoitushinta kokonaisuudessaan myymättä jääneen majoituskapasiteetin osalta. Mikäli vahvistetussa henkilömäärässä tapahtuu muutoksia myöhemmin kuin em. ehtojen mukaan, on hotellilla oikeus veloittaa tilaisuuden pienenemisestä aiheutuneet kustannukset tilaajalta (esim. mahd. jo aiheutuneet henkilöstökulut, menetetty myynti huoneista –tai ohjelmapalveluista). Tarvittaessa neuvottelemme maksuehdoista ja peruutusehdoista tapauskohtaisesti.

Muut ehdot
Pakottavista syistä Anttolanhovilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Anttolanhovi korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset. Hotelli -ja huvilavarauksia ei koske valmismatkalaki. Hotellivarauksia käsittelee majoitus- ja ravitsemisasetus. Hotelli voi poiketa näistä ehdoista, tällöin poikkeavat ehdot ilmoitetaan tilauksen yhteydessä erikseen. Hotellihuone on käytettävissänne viimeistään klo 14.00. Huoneistot ja Art&Design huvilat ovat käytettävissä viimeistään klo 16.00 tulopäivänä. Majoitustilojen luovutus lähtöpäivänä on klo 12.00.

Vakuutukset
Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten, koska hotellilla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella. Force majeure Anttolanhovilla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (hotelli ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa Anttolanhovin toimintakykyä).