Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Liiketoiminnanjohtaja Juha Kaitainen tyttärensä Ellinoora Kaitaisen kanssa ovat kuljettaneet Anttolanhovin uljaan tarinan uudelle upealle aikakaudelle.

Anttolanhovissa on ainutlaatuinen henki

Anttolanhovin alueen ainutlaatuisuutta arvostettiin jo silloin, kun ensimmäiset asukkaat saapuivat Saimaan rantamille. Kalaisat vedet, viljavat vainiot ja humisevat metsät loivat turvallisen ympäristön hyvälle elämälle.

Itse Anttolanhovin alueen tarina alkoi hahmottua 1600-luvulla, kun kuningas Kaarle perustaessa kartanoita aatelisille. Perustetun tilan mailla kasvatettiin karjaa, viljeltiin viljaa, sahattiin puita ja jauhettiin jauhoja. Elettiin loistokasta maalaiselämää viljavien vainioiden keskellä.

Lähelle nykyistä Anttolanhovia perusti valtio säterikartanon, jonka vieraanvaraisuus oli tunnettua ulkomaita myöten. Kun Venäjän ruhtinaspari Lopuchin-Demidoff pakeni vuonna 1917 alkanutta Venäjän vallankumousta, valitsivat he turvapaikakseen Saimaan jylhät maisemat ja Hovin kartanon.

Jos maisemat kelpaavat ruhtinaalle, kelpaavat ne myös vähemmän aatelisille. Tämän ajatuksen siivittämänä alkoi Anttolanhovista kehittyä yksi maamme johtavia matkailukohteita. Vuosien varrella Anttolanhovi on kasvanut ja kehittynyt monipuoliseksi elämyskeskukseksi Saimaan rannalle.

Ainutlaatuinen rauha, mäntymetsien raikkaus ja järviluonnon monimuotoisuus ovat myös tulevaisuudessa tärkeimpiä arvoja, joihin Anttolanhovin palvelut rakentuvat.

Anttolanhovin Saimaa maisemia.

Orava puussa.

Anttolanhovin metsämaisema.

Isän ja tyttären yhteinen rakkaus luontoon näkyy ja tuntuu Anttolanhovissa

Perheyrittäjien tinkimätön ammattitaito, luonnon arvostus ja halu tarjota asiakkaille uudenlaisia luontoelämyksiä vievät nyt Anttolanhovin tarinan uudelle aikakaudelle.

Perheyrittäjyys tuo mukanaan lämmön ja inhimillisyyden. Tekijät ovat aidosti sydämellä mukana työssä. Jokaisen tekijän yhteinen päämäärä on tehdä Anttolanhovista maailmalla arvostettu ja houkutteleva luontoelämyskeskus keskellä upeaa suomalaista järviluontoa. Samalla se nostaa Anttolanhovin myös yhdeksi paikallisten ylpeydenaiheista.

Juha Kaitainen.

Luonnon monimuotoisuus on kaiken toimintamme ydin

“Meillä on valttina Saimaan puhtaus, vuodenaikojen rikkaus sekä silmiähivelevän kaunis järviluonto upeine ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksineen. Luonnon monimuotoisuus ja ympäristön huomioiminen onkin kaiken toimintamme ydin. Siihen lisäämme laadukkaan majoituksen, paikallisista raaka-aineista valmistetunn ruuan, sekä monipuoliset palvelut höystettynä hyvällä palvelulla”, kertoo Liiketoiminnan johtaja Juha Kaitainen.

Ellinoora Kaitainen.

Me olemme  ihmisen kokoisia ja kaikkien arvoisia

”Asiakkaalle on oltava tunne että me olemme täällä aidosti asiakasta varten. Asiakkaille tarjotaan vain parasta ja myös asiakkaiden yksilölliset toiveet pyritään toteuttamaan mahdollisimman hyvin. Me olemme  ihmisen kokoisia ja kaikkien arvoisia”, tiivistää Juha Kaitaisen tytär, myyntipalvelusta vastaava Ellinoora Kaitainen.

Elvisa Denic.

Asiakasta kuunnellaan

Kansainvälistestä myynnistä vastaava Elvisa Denić haluaa tarjota jokaiselle asiakkaalle ensiluokkaisen elämyksen Anttolanhovissa. Asiakkaan toiveet toteutetaan pieniä yksityiskohtia myöten. Luotettavuus ja asiakaslähtöinen palvelu ovat onnistuneen liiketoiminnan lähtökohtia. ”Haluamme tarjota elämyksiä laadusta tinkimättä. Olkoon kyseessä perhejuhla, liiketapaaminen tai loma, me vastaamme käytännön asioiden sujuvuudesta. Lähtökohtana on että meillä vieraillut asiakas varaa seuraavankin lomansa tai tilaisuutensa Anttolanhoviin” toteaa Elvisa.